OVER MIJ

Wie zit er achter TH ongeWoonadvies?

Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Titia Henstra en ik ben een eigentijdse, enthousiaste, bevlogen gediplomeerde interieurontwerper. Ik heb een hele brede belangstelling, met oog voor mens, maatschappij en milieu.
Van oorsprong ben ik sociaalpedagogisch hulpverlener (HBO-J/SPH). Ook heb ik een opleiding voor directiesecretaresse gedaan en heb jarenlange ervaring als secretaresse en sinds 2008 ook als interieurontwerper. Mijn gevoel om mensen te willen helpen, mijn ervaring als secretaresse en mijn passie voor interieur heb ik samengevoegd en maken van mij een veelzijdige interieurcoach. Allerlei competenties zoals empathie, creativiteit, accuratesse, organiseren, coördineren en plannen komen hierbij goed van pas.

De creatieve kamer
Na jaren mijn aandacht en tijd te hebben gegeven aan mijn gezin en mijn werk kwam het moment om mijn creatieve kamer te ontsluiten. Ik gebruik mijn creativiteit voor de directe leefomgeving van mensen; jouw huis, jouw thuis; voor interieurontwerp-en advies. Hier heb ik mij vol passie en gedrevenheid op gestort. Om van mijn ‘hobby’ mijn werk te maken heb ik een opleiding gedaan bij het Instituut voor Binnenhuisarchitectuur/International Academy for Interiordesign®, heb het diploma Binnenhuisarchitectuur en sta ik ingeschreven bij de Stichting Orde van Register-interieurontwerpers (SOR).

Interieur zit in mijn bloed
Als klein meisje tekende ik al vaak mensen in hun huizen, compleet met gordijnen en bloemetjes op tafel. Als kind was ik altijd bezig om mijn kamer te veranderen en later in mijn eigen huizen om het zo eigentijds, praktisch en gezellig mogelijk te maken. Woonbladen verslind ik al sinds ik mijn ouderlijk huis verliet, waardoor ik op de hoogte ben van historie, trends, innovaties en veranderingen. Het internet is een paradijs voor mij om inspiratie op te doen, informatie over alles op interieurgebied te vergaren en kennis en creativiteit te delen. Kortom interieur zit in mijn bloed.

Mijn drijfveer
Graag wil ik, ook vanuit mijn gevoel voor de medemens, mijn kennis, ervaring en creativiteit met jou delen om voor jou een omgeving te creëren waar jij je goed voelt. Jouw welbevinden is mijn drijfveer!

Na een aantal interieurprojecten heb ik in het voorjaar van 2012 TH ongeWoonadvies opgericht en ben onafhankelijk en zelfstandig eigenaar van TH ongeWoonadvies, interieurontwerp-en adviesbureau.

Benieuwd naar mijn ideeën? Bel of mail me! Ik hoop je binnenkort te begroeten!

E info@ongewoonadvies.nl

Over mij