Interieuradvies

WAAROM EIGENLIJK INTERIEURADVIES?

Om je THUIS te voelen! Om je positief, aangenaam en veilig te voelen in je eigen (woon)omgeving. Om tijd te besparen en een duurzaam en betaalbaar interieur te creëren.
Je woning is waarschijnlijk je grootste en duurste bezit en er wordt relatief veel geld aan wonen besteedt. Er gaan soms grote bedragen gemoeid met je interieur. Elke euro kan je maar één keer uitgeven. Dus is het zeker in deze tijd belangrijk dat je hiervoor de juiste keuzes maakt. ongeWoonadvies helpt je deze keuzes te maken.

De woonheidsspecialist – voor een stralend interieur!
En voor de vrouwen onder ons (en misschien ook wel een paar mannen), wij gaan toch ook naar de schoonheidsspecialist. Om je stralend en aantrekkelijk (jonger misschien) te voelen! De schoonheidsbehandeling heeft invloed op hoe jij je voelt. Het geeft je een verzorgd en aangenaam gevoel. Daarom ook een ‘woonheidsbehandeling’ voor je interieur!
Een proffessionele ‘woonheidsbehandeling’ van ongeWoonadvies , jouw eigen ‘woonheidsspecialist’, zal een uniek, verzorgd, verfrissend en, indien gewenst, een verjongend effect hebben op jouw interieur en jouw (woon)omgeving.

Hoe bereik je dat? Dat positieve, aangename gevoel? 
Dat heeft vooral te maken met jouw persoonlijkheid, omstandigheden, smaak en leefwijze. Als interieurontwerper zie ik het als mijn taak om deze elementen in jouw interieur tot uitdrukking te brengen.
Door het enorme aanbod en door allerlei trends en de vergankelijkheid daarvan, zijn veel mensen niet meer zo zeker van hun eigen voorkeur, waardoor een onsamenhangend en onbehaaglijk geheel ontstaan kan zijn. ongeWoonadvies brengt (weer) harmonie en balans in je interieur.

Trends? Wat kan ik ermee?
Hoe vertaal je trends naar een eigentijds interieur voor jou zonder elk jaar opnieuw je huis te moeten inrichten?
Als je gevoelig bent voor trends heeft ongeWoonadvies talloze tips en trucs om met kleine ingrepen je interieur te upgraden naar een (tijdelijk) trendy interieur. Door als basis een neutraal, duurzaam en deugdelijk interieur te kiezen kan je trends volgen met accessoires en kleine losse elementen.

Geen recept voor inrichten
Het is mijn vak om voor, en samen met jou je interieur aan te passen zodat jij je echt thuis voelt in jouw huis. Voor het inrichten bestaat geen recept. Het is een kwestie van aanpassen aan bestaande situaties m.b.v. de beschikbare middelen. Interieuradvies is creatieve planning; met behulp van de basisprincipes van de binnenhuisarchitectuur een weloverwogen plan maken om jouw droominterieur te creëren en verkeerde keuzes en miskopen te voorkomen. Dat betekent dat de situatie zoals die moet gaan worden, inclusief alle details, moet worden vertaald naar een overzicht en een planning, zodat helder en duidelijk is wat de bedoeling is.

ongeWoonadvies biedt hiervoor verschillende mogelijkheden: